BREU REPÀS A LA NOSTRA HISTÒRIA

Gestió especialitzada d’olis i liquids industrials S.L. (GEOLI) és la continuadora d’un projecte que es va iniciar amb vocació de servei i cura amb el medi ambient.

Al Desembre 1990 arrenca l’activitat de transport. Amb esforç, constància i serietat es van fent les transformacions necessàries legals i d’equips.

Al Gener del 2009 s’amplia en equips i en recursos humans per afrontar una transformació que comença amb les autoritzacions de transport de residus en la comunitat de Catalunya i en la comunitat de Madrid donant servei en ambdues comunitats.

Al Juny del 2011 es constitueix l’actual empresa assumint així el repte de ser una empresa que pot donar servei en tot el territori nacional.

A l’abril del 2014 se signen acords amb cadenes de càtering i de restauració, que operen en tot el territori nacional, i amb col·laboradors autoritzats en totes les comunitats. Es converteix el nostre projecte ambiciós en una realitat.

Al Maig del 2014 s’inauguren les instal·lacions de l’empresa a Rubí (Barcelona).

En l’actualitat Geoli és un referent en el sector tant per als seus proveïdors als quals dóna un servei de qualitat, traçabilitat dels seus residus, serietat en els compromisos i als quals ofereix un preu i una forma de pagament exemplars, com amb els seus clients oferint un producte estandarditzat i ajustant-nos a les necessitats de la seva línia de producció.
linea